Ενδιαφέρον της Γάνδης για Κάιπερς – Το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί ο Ολυμπιακός

Ενδιαφέρον της Γάνδης για Κάιπερς – Το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί ο Ολυμπιακός

Η Γάνδη θέλει να κάνει δικό της τον Ούγκο Κάιπερς, με τον Ολυμπιακό να έχει το 50% του Βέλγου

Ο Ούγκο Κάιπερς αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μαλίν και πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, με αποτέλεσμα αρκετά «μάτια» να πέφτουν πάνω του. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει πετύχει 6 γκολ και 7 ασίστ σε 17 ματς στο βελγικό πρωτάθλημα, τα πηγαίνει εξαιρετικά και σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τα ΜΜΕ της χώρας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Γάνδης.

Ο Κάιπερς που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να έχει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, πλέον είναι αναντικατάστατος στη Μαλίν κι αν δεν είχε και έναν τραυματισμό που του στοίχισε τη συμμετοχή σε 4 ματς θα είχε ακόμη καλύτερη νούμερα.

Η Γάνδη από την πλευρά της παρακολουθεί την περίπτωση του και δεν αποκλείεται μέσα στον Ιανουάριο να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει, μιας και έχει βγει στην αγορά για επιθετικό. Αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι πως ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ενδιαφέρεται άμεσα για την περίπτωση Κάιπερς.

Ο λόγος είναι ότι έχει τοποθετήσει ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία με τη Μαλίν, το οποίο αγγίζει το 50%, κάτι που σημαίνει ότι αν και εφόσον ο Βέλγος φορ παραχωρηθεί στη Γάνδη, τότε ο Ολυμπιακός θα δικαιούται τα μισά χρήματα, από αυτά που θα προσφέρουν οι Βέλγοι. Εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση αναμένονται μέσα στο Γενάρη, με τους Βέλγους να τονίζουν ότι είναι πιθανό να γίνει άμεσα επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ