Ο τρομερός Κάιπερς, «στέλνει» λεφτά στον Ολυμπιακό!

Ο τρομερός Κάιπερς, «στέλνει» λεφτά στον Ολυμπιακό!

Ο Ούγκο Κάιπερς κάνει σπουδαία σεζόν με τη Μαλίν, η Γάνδη ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει και ενδεχόμενη μεταγραφή φέρνει χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού.

Ο Ούγκο Κάιπερς πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στη Μαλίν από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξεως των 750.000 ευρώ.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν αγωνιζόταν πολύ στο λιμάνι, όμως στην πατρίδα του κάνει θραύση και πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 13 γκολ και οκτώ ασίστ σε 31 συμμετοχές, όντας ο πρώτος σκόρερ της Μαλίν.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Κάιπερς δεν περνούν απαρατήρητες από τους μεγάλους του Βελγίου, με τη Γάνδη να παρακολουθεί την περίπτωση του και να είναι έτοιμη να κάνει επίσημη κρούση για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Voetbalnieuws, η Γάνδη ψάχνει επιθετικό για το καλοκαίρι και ο Κάιπερς είναι στην κορυφή της λίστας της και είναι πιθανό η ενδεχόμενη πρόταση της στη Μαλίν να φτάσει ακόμη και τα 5.000.000 ευρώ.

Εξάλλου, αυτό είναι και το ποσό που θέλει η βελγική ομάδα για να τον παραχωρήσει, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί κι εκείνος με ενδιαφέρον την υπόθεση, μιας και έχει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης στο συμβόλαιο του Κάιπερς.

Το ποσοστό αυτό είναι 40%-50%, κάτι που σημαίνει ότι αν η Μαλίν συμφωνήσει με τη Γάνδη για την πώληση του 25χρονου επιθετικού, τότε θα πρέπει να καταβάλει στον Ολυμπιακό πάνω από 2.000.000 ευρώ, ενώ ενδεχομένως ανάλογα το deal να βάλουν στα ταμεία τους οι Πειραιώτες ακόμα και 2.500.000 ευρώ.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ολυμπιακός είναι κερδισμένος από την πώληση του Κάιπερς το περασμένο καλοκαίρι και είναι πιθανό λόγω των εμφανίσεων του να βγει διπλά κερδισμένος έναν χρόνο αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ