Στην Τουρκία ο Μπονούτσι για να υπογράψει στην Φενέρ

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι καθ' οδόν για την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Φενέρμπαχτσε

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Γερμανία και την Ουνιόν Βερολίνου, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκτός Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Μundo Deportivo: «Ομάδα από το Ντουμπάι στην Εuroleague την νέα σεζόν»

Ο 36χρονος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου να ενταχτεί στο δυναμικό της και να αγωνιστεί στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ο Μπονούτσι ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης μιά φωτογραφία μαζί με τον ατζέντη του Αλεσσάντρο Λούτσι στο αεροπλάνο με πιθανό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ο τουρκικός σύλλογος μάλιστα με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών. «Ο σύλλογός μας, ο οποίος εργάζεται για την ενίσχυση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ξεκίνησε τις μεταγραφικές διαπραγματεύσεις με τον αμυντικό Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής θα έρθει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για υγειονομικούς ελέγχους και περαιτέρω συναντήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Φενέρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από