Η Ντόρτμουντ τα βρήκε με την Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Σάντσο

Η Ντόρτμουντ τα βρήκε με την Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Σάντσο

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει προκειμένου ο Τζέιντον Σάντσο να επιστρέψει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μέχρι το τέλος της χρονιάς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να… ξεφορτωθεί με οποιονδήποτε τρόπο τον Τζέιντον Σάντσο από το ρόστερ της, αφού ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αποτελεί ξένο σώμα στην στους Κόκκινους Διαβόλους.

O 21χρονος άσος δεν υπολογίζεται από τον Έρικ Τεν Χαγκ και μετά από μόλις 3 συμμετοχές στην φετινή σεζόν είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο με προορισμό την ομάδα στην οποία πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Κοντά σε Τσικίνιο ο Ολυμπιακός (vids)

Όπως μεταφέρει το γερμανικό «Sky», η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα έχει βρει σε όλα με του Κόκκινους του Μάντσεστερ προκειμένου ο Σάντσο να επιστρέψει στους Βεστφαλούς και να αγωνιστεί εκεί μέχρι το τέλος της  χρονιάς. Η υπόθεση θεωρείται ήδη τελειωμένη και το μόνο που απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος ώστε να πάρει επίσημη μορφή το όλο ζήτημα. Η Ντόρτμουντ φέρεται να έδωσε χθες τα χέρια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Γερμανούς να τονίζουν ότι τις πρώτες ώρες της Τετάρτης ολοκληρώθηκε οριστικά η υπόθεση.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Κιτρινόμαυροι θα καλύψουν εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Άγγλου, ενώ θα καταβάλλουν και 4 εκατομμύρια ευρώ στην Γιουνάιτεντ, ως ενοίκιο για τον δανεισμό του.

Ο Άγγλος εξτρέμ θα επιστρέψει στην Bundesliga για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ντόρτμουντ, τρία χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δαπάνησε 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Σάντσο στην ομάδα της Βεστφαλίας αγωνίστηκε 3 χρόνια και κατέγραψε 137 συμμετοχές με απολογισμό 50 γκολ και 64 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ