Επίσημο: Στην Αλ Ιτιχάντ ο Ροντρίγκες, δύο εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ! (vid)

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 28χρονου μέσου, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του σχεδόν 2 εκατ. ευρώ – Φουλάρουν για Πρίγιοβιτς οι Αραβες.

Την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από την Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής η Αλ Ιτιχάντ.

Μια μεταγραφή από την οποία βγαίνει κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ, καθώς θα εισπράξει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα λάβει το 20% από τα 9 εκατ. ευρώ που θα πάρει η Γαλατάσαραϊ για την παραχώρηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Οσον αφορά στο συμβόλαιο του Γκάρι Ροντρίγκες, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ υπέγραψε για 4.5 χρόνια και θα λαμβάνει 5 εκατ. ευρώ ετησίως! Οι συνολικές απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 20 εκατ. ευρώ, με τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι να γίνεται… Εμίρης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τούρκικη ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%, εφόσον οι Σαουδάραβες παραχωρήσουν μελλοντικά τον Ροντρίγκες με ποσό μεγαλύτερο των 10 εκατ ευρώ.

Πλέον, η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ επικεντρώνεται στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Ντουμπάι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε το σχετικό «τιτίβισμα» στα social media:

Και μια ακόμα ανάρτηση της Αλ Ιτιχάντ για τον Γκάρι Ροντρίγκες:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από