Στο Ντουμπάι ο Πρίγιοβιτς, περνάει από ιατρικά

Στο Ντουμπάι ο Πρίγιοβιτς, περνάει από ιατρικά

Ο Σέρβος στράικερ εξασφάλισε ειδική άδεια από τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στο Ντουμπάι, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ.

Ο Σέρβος στράικερ εξασφάλισε ειδική άδεια από τον ΠΑΟΚ και βρίσκεται στο Ντουμπάι για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Το ταξίδι του Πρίγιοβιτς επιβεβαιώνει απόλυτα την αποκάλυψη του Agent Leaks, ο οποίος στις 21 Δεκεμβρίου σας είχε ενημερώσει για την επιθυμία της Αλ Ιτιχάντ να κάνει δικό της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Οι Αραβες θέλουν σαν… τρελοί τον 28χρονο επιθετικό, στον οποίο προσφέρουν γη και ύδωρ για τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι» και παράλληλα καλύπτουν τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Ο Πρίγιοβιτς, όπως ενημερωθήκατε σχετικά από to10.gr, χθες δεν πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση του Δικεφάλου να του δίνει διήμερη άδεια. Ο παίκτης ταξίδεψε στο Ντουμπάι και πλέον πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του. Ο Πρίγιοβιτς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την Αλ Ιτιχάντ, με το ταξίδι του ουσιαστικά να επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η αποχώρησή του Πρίγιοβιτς από το ρόστερ του ΠΑΟΚ δημιουργεί πολύ μεγάλο πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο προπονητή και τη διοίκηση του Δικεφάλου να καλούνται πλέον να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Αυτός που φαίνεται να βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή σε περίοπτη θέση στην «ασπρόμαυρη» μεταγραφική λίστα είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ