Τελειώνει η πώληση του Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ: Άλλα 2 εκατ. στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Τελειώνει η πώληση του Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ: Άλλα 2 εκατ. στα ταμεία του ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από την πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες στην Αλ Ιτιχάντ έναντι 9 εκατ. ευρώ, είναι η Γαλατασαράι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το 20% από το ποσό πώλησής του. Restart θέλει να κάνει η ομάδα της Τζέντα.

Στο επίκεντρο των μεταγραφικών εξελίξεων εν Ελλάδι βρίσκεται η Αλ Ιτιχάντ, κυρίως λόγω της πρότασης μαμούθ που κατέθεσε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει δικό της τον πρώτο του σκόρερ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, προσφέροντας συμβόλαιο 4,5 χρόνων, με συνολικές απολαβές άνω των 20.000.000 €! Όση ώρα ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας περιμένει την απάντηση του Σέρβου στράικερ (και του Δικέφαλου του Βορρά) προχωρά τα υπόλοιπα τρέχοντα ζητήματα σχετικά με την ανανέωση του ρόστερ!

Το μεσημέρι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή ενός παλιού μας γνώριμου, του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο διεθνής Μαροκινός άσος αποχώρησε από την Μπασακσεχίρ με το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ. Παράλληλα, το «φλερτ» της ομάδας με τον Γκάρι Ροντρίγκες είναι μια ανάσα μακρυά από τη… δέσμευση.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με την ομάδα της Τζέντα έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως! Το εν λόγω deal μάλιστα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον!

Μπορεί από την πώληση του παίκτη η Γαλατά να βάζει στα ταμεία της εννιά εκατομμυρίων ευρώ, ο ΠΑΟΚ όμως δικαιούται το 20% των χρημάτων αφού διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Επιπλέον στην συμφωνία προβλέπεται ποσοστό μεταπώλησης 20% το οποίο θα μπει στα ταμεία του τουρκικού συλλόγου, εφόσον η Αλ Ιτιχάντ πουλήσει τον Ροντρίγκες μελλοντικά για πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το μόνο που μένει για να… επικυρωθεί η μεταγραφή είναι οι επίσημες ανακοινώσεις που αναμένονται εντός ολίγων ωρών, με τον ΠΑΟΚ να έχει τα ραντάρ του ανοιχτά καθώς σε περίπτωση συμφωνίας των δύο πλευρών προσθέτει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων.

H Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 15η και προτελευταία θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας και παίζει τα… ρέστα της στην παρούσα μεταγραφική περίοδο για να κάνει την δική της αντεπίθεση και να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ