Άλαν Πουλίδο: Στην Ελλάδα δεν ακούμπησε, στο Μεξικό κάνει πάταγο (pic)

O Άλαν Πουλίδο κάνει πάταγο με τις εμφανίσεις του στο Μεξικό και δικαιώνει την Τσίβας που χρυσοπλήρωσε για να τον αποκτήσει.

Μετά από ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα όπου τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε, ο Άλαν Πουλίδο μετακόμισε στο Μεξικό και την Τσίβας Γουαδαλαχάρα σε μια επιλογή που εκ του αποτελέσματος δικαίωσε τον 28χρονο επιθετικό αλλά και την ομάδα που τον απέκτησε.

Στην χώρα μας πέρασε και δεν ακούμπησε με έξι συμμετοχές κι ένα γκολ στον Λεβαδειακό και 17 συμμετοχές με έξι γκολ στον Ολυμπιακό ενώ όσο ανήκε στους «ερυθρόλευκους» είχε περάσει και μια μεγάλη περιπέτεια όταν είχε πέσει θύμα απαγωγής στην πατρίδα του.

Πλέον όλα αυτά τα έχει αφήσει πίσω του καθώς με την Τσίβας διανύει μια εκπληκτική περίοδο. Ο σύλλογος της πατρίδας του έδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 17 εκατ. δολάρια για να τον αποκτήσει (10.5 στην Τίγκρες και 6.5 στον Ολυμπιακό) και βλέπει τα χρήματά του να πιάνουν τόπο.

Ο Πουλίδο έχει πετύχει 10 γκολ σε 17 ματς φέτος και θέλει ακόμη ένα για να πιάσει τον Τσικαρίτο που είναι ο μοναδικός στην ιστορία της Τσίβας που έχει βάλει 11 γκολ σε μια σεζόν ενώ είναι και δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα, με δύο γκολ λιγότερα από τον πρώτο.

Με την ομάδα του αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα, πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και το αντίστοιχο Champions League της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, σύντομα θα προσελκύσει και πάλι το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από