Έτοιμος να γράψει ιστορία με την Τσίβας ο Πουλίδο (vid)

Έτοιμος να γράψει ιστορία με την Τσίβας ο Πουλίδο (vid)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο έχει φτάσει τα 10 γκολ σε 17 ματς με τη φανέλα της Τσίβας Γουαδαλαχάρα, είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα και οι συγκρίσεις με τον Τσικαρίτο είναι αναπόφευκτες.

Ο Άλαν Πουλίδο μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως στο Μεξικό με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα διανύει αναμφίβολα την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ο Άλαν Πουλίδο έχει φτάσει τα 10 γκολ σε 17 ματς με τη φανέλα της Τσίβας, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του μεξικάνικου πρωταθλήματος. Ο Πουλίδο πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στην Τολούκα, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα γκολ, στο ματς με την Κερετάρο σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος γηγενής σκόρερ της μεξικανικής Λίγκας, αφού ο Κιρόγκα της Νεκάξα, ο οποίος έχει δύο γκολ περισσότερα είναι Αργεντινός. Ο πρώην ερυθρόλευκος θέλει να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ στη μεξικάνικη λίγκα, όπου ήταν τα 14 γκολ σε 36 παιχνίδια με τη φανέλα της Τίγκρες την σεζόν 2013/14.

Περα από όλα αυτά όμως το γεγονός ότι σκοράρει ακατάπαυστα πλέον κακά τα ψέματα οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες για τον Πουλίδο με τον Τσικαρίτο και το πέρασμα του από την Τσίβας και το μεξικάνικο πρωτάθλημα.

Ο Τσικαρίτο είναι ο τελευταίος παίκτης ή μάλλον καλύτερα ο μοναδικός στην ιστορία της Τσίβας που έχει βάλει 11 γκολ σε μια σεζόν και ο Άλαν Πουλίδο είναι κοντά στο να τον ισοφαρίσει ή και ακόμα να τον ξεπεράσει.

Το έργο του βέβαια είναι δύσκολο, διότι θέλει μεν ένα γκολ για να τον φτάσει, αλλά μένει μόλις μια αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Παράλληλα, με τον Πουλίδο στην αιχμή του δόρατος η Τσίβας μπορεί ακόμα και να βγει στην πρώτη οκτάδα αν κερδίσει την Βερακρούζ που είναι ουραγός και υποβιβασμένη, αρκεί να την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Πουλίδο από την πλευρά του έχει μόλις 90 λεπτά για να γράψει ιστορία και να ξεπεράσει τον Ερνάντες. Ωστόσο, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πρώην επιθετικό της Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ, πολύ απλά διότι είναι τελείως διαφορετικοί. Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία, με τον Ράμπο να συνεχίσει να τη γράφει όντας από τους πιο πετυχημένους παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα, ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική.

https://twitter.com/Hector_GEB/status/1193987737558421506

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ