Άρης – Το δίλημμα στην επίθεση

Ο Λόπεθ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στην κορυφή στο αυριανό (20/1) παιχνίδι κυπέλλου με τη Λαμία, ενώ υπάρχει και η λύση του Μανσίνι.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας του αυριανού (20/1) εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λόπεθ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Υπάρχει, βέβαια και η λύση του Μανσίνι, που δεν απέδωσε, όμως, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τελευταίος, μάλιστα, αναμένεται να «μετατοπιστεί» στο δεξί ή στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, στην περίπτωση που ο Ισπανός είναι η επιλογή για την επίθεση.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι στο ενδεχόμενο αυτό στον πάγκο θα μείνει ο Γκαρσία, ενώ δύσκολο θα πρέπει να θεωρείται το να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα οι Ιτούρμπε και Μάνος, που προέρχονται από απουσία. Ακόμα, θέση στο βασικό σχήμα και στο άκρο της άμυνας διεκδικεί ο Λούμορ, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Εντιαγέ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από