Νέα παρέμβαση Καρυπίδη: «Παίξτε σαν Άρης, αλλιώς πάρτε τα λεφτά σας και φύγετε»

Νέα παρέμβαση Καρυπίδη: «Παίξτε σαν Άρης, αλλιώς πάρτε τα λεφτά σας και φύγετε»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, βρέθηκε στην προπόνηση, κλείστηκε με τους παίκτες στα αποδυτήρια και ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα τους.

Νέα παρέμβαση Καρυπίδη προκειμένου να αλλάξει άμεσα η αγωνιστική εικόνα του Άρη. Ο μεγαλομέτοχος των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ρύσιο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας να του εξηγήσουν τι φταίει για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα, ενώ ζήτησε άμεση αλλαγή αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία την Πέμπτη για το Κύπελλο. Με τους παίκτες να του απαντούν πως ο κορωνοϊός τους αποσυντόνισε και τους έβγαλε εκτός ρυθμού.

«Δεν δείχνετε καθόλου πάθος στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να χάνουμε τέσσερις βαθμούς συνολικά από τον Απόλλωνα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, έχουμε πολύ καλύτερο ρόστερ και αυτή η εικόνα δεν επιτρέπεται πλέον», είπε μεταξύ άλλων ο Καρυπίδης, με τους παίκτες να παίρνουν τον λόγο και να αναφέρουν πως μία από τις μεγάλες αιτίες είναι ο κορωνοϊός που τους έβγαλε εκτός ρυθμού.

«Είχαμε αρκετά κρούσματα και μας άφησε πίσω. Πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμα στο 100%. Έχασαν προπονήσεις. Μας έβγαλε εκτός ρυθμού ο κορωνοϊός».

Ο Θοδωρής Καρυπίδης τους άκουσε και στη συνέχεια τους ανέφερε πως πλέον δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. «Θέλω να βγάλετε στο γήπεδο τις πραγματικές σας δυνατότητες. Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Θέλω από την Πέμπτη στο Κύπελλο να αλλάξει αυτό. Να πάρετε σκορ πρόκρισης. Να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα στο γήπεδο. Δεν θέλω πάθος μόνο για τις πληρωμές και όποια άλλα αιτήματα έχετε. Θέλω να το βλέπω στο γήπεδο. Αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει και να μου το πει την Παρασκευή. Θα πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του και θα φύγει. Από εδώ και πέρα θέλω να παίζετε σαν Άρης».

Οι παίκτες έδωσαν… όρκο επιστροφής αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης, είπαν στον Καρυπίδη πως θα γυρίσουν την κατάσταση και θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είδε όλη την προπόνηση, ενώ είχε συνομιλία και με τον Άκη Μάντζιο τόσο για την κατάσταση της ομάδας, όσο και για τα μεταγραφικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ