«Βόμβες» Λουτσέσκου – «Σαν μικρή ομάδα έπαιξε η ΑΕΚ»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τα «έχωσε» στην ΑΕΚ για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι.

Με την ΑΕΚ τα έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού των δύο Δικεφάλων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (0-0), με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει λόγο για προσέγγιση μικρής ομάδας.

Όπως ανέφερε στο συνδρομητικό κανάλι, δεν περίμενε τέτοια προσέγγιση από την Ενωση, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει ότι η ΑΕΚ αγωνίστηκε σαν μικρή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:                                                

Το εάν το σχέδιό του δεν πήγε καλά: «Όχι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι. Ειλικρινά ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ήταν μία προσέγγιση μικρής ομάδας (σ.σ είπε small AEK. Δεν είδα καμία διαφορά με τις ομάδες πιο χαμηλής κατάταξης, τις πιο μικρές ομάδες, που έρχονται να παίξουν αμυντικά. Νομίζω και γενικά η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν να σπαταλήσει χρόνο, να κάνει φάουλ αλλά ΟΚ η πίεση είναι σε αυτούς, στους παίκτες της ΑΕΚ. Εάν σκοράρουμε ένα τέρμα στη ρεβάνς θα περάσουμε εμείς».

Για τη διαχείριση: «Έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο α’ μέρος είχαμε την υπεροχή. Μας κόστισε λίγο ο ενθουσιασμός προς το τέλος. Στο β’ μέρος είχαμε πολλές διακοπές και πολύ χαμηλότερο βαθμό. Επιμένω να λέω πως η πίεση είναι στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από