Άρης: Με αλλαγές και προβλήματα για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Πάρντιου επέλεξε αναγκαστικά δύο αριστερά μπακ (Πίρσμαν - Μαζικού) στην ενδεκάδα, καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο Οντουμπάζιο, δεκάρι τον Νταρίντα και εξτρέμ τον Γκαρθία, στον σημερινό (19.30) κρίσιμο προημιτελικό στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με αλλαγές αλλά και νέα προβλήματα η ενδεκάδα που επέλεξε ο Άλαν Πάρντιου στον σημερινό προημιτελικό του Κυπέλλου στο Κλεάνθης Βικελίδης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Οντουμπάζιο που τέθηκε νοκ άουτ, ενω ο Άγγλος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Γκαρσία, με τον Πίρσμαν να ξεκινάει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Γκαρθία στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα ο Νταρίντα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Γιοβάνοβιτς; Αυτός πήγε τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό – Το πρόσωπο κλειδί του deal – Στα 3,1 εκατ. ευρώ έκλεισε η μεταγραφή

Ο Πάρντιου παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Πίρσμαν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκαρθία στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Γκρέι, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Γκαρσία, Πάλμα, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από