Άρης: Χωρίς Μαντσίνι, αλλά με πάθος για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Χωρίς Μαντσίνι, αλλά με πάθος για την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα παραταχθεί ο Άρης στον σημερινό (25/1, 19.30) εντός έδρας προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που συμπεριλήφθηκε αρχικά στην αποστολή, όμως, στη συνέχεια o Παναθηναϊκός ανέβασε και άλλο την προσφορά του, προκειμένου να τον αποκτήσει άμεσα.

«Διψασμένος» για την πρόκριση παρά τις απουσίες, αλλά χωρίς τον Ντάνιελ Μαντσίνι, θα παραταχθεί ο Άρης στον σημερινό κρίσιμο (25/1, 19.30) προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν με τη συμπαράσταση των οπαδών τους που θα γεμίσουν το γήπεδο, να ανατρέψουν το σκορ (ηττήθηκαν 1-0) του πρώτου αγώνα και να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα μπορεί, τελικά, να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τον Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε συμπεριληφθεί αρχικά στην αποστολή, καθώς οι άνθρωποι του Άρη του ζήτησαν να παίξει και κόντρα στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια, όμως, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του, προκειμένου να τον αποκτήσει άμεσα.

Τη θέση του στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, αναμένεται να πάρει ο Ιτούρμπε, ενώ υπάρχουν πιθανότητες και για τον Πάλμα, που προέρχεται, όμως, από τραυματισμό. Εκτός από τον Μαντσίνι, στη διάθεση του προπονητή του Άρη δεν βρίσκονται και οι τραυματίες Νταμπό και Εμπακατά, καθώς και οι Καμαρά και Καμάτσο, που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Ο Πάρντιου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής ο Ιτούρμπε, στην αριστερή ο Γκαρσία, ενώ ο Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ