Ο Μπριχ δεν ήταν… μεθυσμένος: Αποβολή του Ρότα στο 6΄, χαμός στον τελικό (vid)

Το ολέθριο λάθος του Λάζαρου Ρότα άλλαξε τους όρους στον τελικό βάζοντας την ΑΕΚ σε πολύ δύσκολη θέση.

Αλλαγή δεδομένων μόλις στο 6΄του τελικού και η ΑΕΚ ελέω Λάζαρου Ρότα, από τη θέση του οδηγού σε αουτσάιντερ. Αποβλήθηκε ο 26χρονος μπακ δευτερόλεπτα μετά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του (ο Κοτάρσκι είπε «όχι» σε τετ α τετ με τον Λιβάι).

Και αποβλήθηκε με ένα λάθος που δεν δικαιολογείται για αυτό το επίπεδο. Έφυγε στην κόντρα ο Τάισον, ήταν ο Ρότα τελευταίος παίκτης και το φάουλ που έκανε δεν ήταν τίποτα λιγότερο από κόκκινη κάρτα, από τη στιγμή που ο Μπριχ έστω στα 47 του μπορεί να μην είναι πια elite διαιτητής, αλλά παραμένει διαιτητής.

Διαβάστε επίσης: Η πιο σημαντική νύχτα του Μάη για τον Ολυμπιακό: Η ΑΕΚ, η Φιορεντίνα και το νέο καλεντάρι

Αν τον είχε βγάλει βέβαια ο Μπένετ και εκείνον… μεθυσμένο χθες; Ποιος ξέρει. Ίσως ούτε ο Ρότα θα αποβάλλονταν, ούτε η ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος θα βρίσκονταν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο. Και για να μην ξεχνιόμαστε; Κυριακή 31 Οκτώβρη 2021, ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρότα κάνει φάουλ έγκλημα και πρέπει να αποβληθεί από το 17΄. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (που αντικατέστησε τον –κατά την ΕΠΟ- μεθυσμένο Πολωνό, στο φετινό ΑΕΚ-Άρης) φυσικά δεν τον αποβάλλει. Και τα υπόλοιπα τα είπε ο ίδιος ο Ρότα σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση: «Μετά το σκληρό μαρκάρισμα νομίζω πως του είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα, θα «φάω» κόκκινη. Μου είπε ο προπονητής πως δεν είχε επιλογή, τον είχε ενημερώσει ο 4ος ότι θα δεχτώ κόκκινη στο επόμενο δυνατό μαρκάρισμα. Προστάτεψε την ομάδα, λογικό ήταν να με βγάλει. Μου είπε ο προπονητής «δεν είχα επιλογή», του είπαν αυτό που σας είπα». Προπονητής τότε ο Αργύρης Γιαννίκης. Και η αλλαγή του Ρότα στο 26΄. Είδες για να μην… πίνει ο Μπριχ;

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από