Άρης: Επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει ΑΕΚ

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει τις τελικές του δοκιμές, ενόψει της αυριανής (17/1) ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στην απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει, ακόμα, τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αυριανό (17/1) εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στην απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή βασικών παικτών, που πήραν «ανάσες» στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπως ο Μορόν, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, ο Οντουμπάζιο, ο Φαμπιάνο και ο Κουέστα. Ακόμα, στην ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα και Μοντόγια, που μπήκαν ως αλλαγή στο ματς στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Πίτερς: «Νιώθουμε ντροπιασμένοι, ελπίζω ότι δεν γίνεται να πάμε χειρότερα»

Αντίθετα, δυο είναι οι θέσεις για τις οποίες φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ο προπονητής του Άρη. Η πρώτη είναι ο παρτενέρ του Τζούρασεκ στα χαφ. Αν ο Βερστράτε καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, τότε θα αγωνιστεί δίπλα στον Κροάτη. Στην αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσει βασικός ο Ντουκουρέ, εκτός και αν ο Άκης Μάντζιος επιλέξει τον Νταρίντα.

Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί και ο παίκτης που θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Σαβέιρο έχει το προβάδισμα, μετά την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ τη θέση αυτή διεκδικεί και ο Παναγίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από