Αλμερία – Σεβίλλη 2-1: Ούτε τώρα…

Αν και προηγήθηκε στην έδρα της Αλμερία, η Σεβίλλη ηττήθηκε τελικά με 2-1 και μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στη La Liga.

Πολύ κακό ξεκίνημα για τη Σεβίλλη στη La Liga! Η ομάδα του Λοπετέγκι προηγήθηκε στην έδρα της Αλμερία η οποία έφερε όμως τούμπα το ματς, επικράτησε με 2-1 και άφησε χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές τους φιλοξενούμενους.

Διαβάστε επίσης: Οργή λαού κατά Μελισσανίδη: «Άσε τσάμπα την ομάδα όπως την πήρες και δρόμο» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

H Σεβίλλη προηγήθηκε στο 30′ με κεφαλιά του Τόρες, αλλά η Αλμερία απάντησε με τον Ραμαζάνι για το 1-1 στο 42′ και στο 55′ ο Σακίντ έκανε το τελικό 2-1.

‘Εκανε «σεφτέ» η Μαγιόρκα

Την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της LaLiga πανηγύρισε η Μαγιόρκα και μάλιστα με διπλό (2-0) στο «De Vallecas» απέναντι στην Ράγιο Βαγεκάνο.

Οι νησιώτες -που έχουν κατακτήσει και τους 4 βαθμούς τους μακριά απ’ την έδρα τους – πήραν νωρίς το προβάδισμα με γκολ του Μουρίκι στο 13′ και «σφράγισαν» το τρίποντο με το γκολ του Λι Κανγκ-Ιν στο 64ο λεπτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από