Έλτσε – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1: Πέρασαν από το «Μαρτίνεθ Βαλέρο» οι Βάσκοι

Έλτσε – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1: Πέρασαν από το «Μαρτίνεθ Βαλέρο» οι Βάσκοι

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Έλτσε για την 3η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ρεάλ Σοσιεδάδ και Έλτσε αναμετρήθηκαν στην έδρα της δεύτερης για την 3η αγωνιστική της La Liga, με τους Βάσκους να παίρνουν σημαντικό διπλό με 1-0. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα συνεχίζουν οι γηπεδούχοι.

Η Σοσιεδάδ προειδοποίησε στο 19΄με την ευκαιρία του Κούμπο και τον Μπαντία να σώζει τελευταία στιγμή, ενώ λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπράις να ευστοχεί μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία κάθετη του Θουμπιμένδι. Στο 32ο λεπτό η Σοσιεδάδ κέρδισε πέναλτι και ο Μερίνο ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Μπαντία όμως να αποκρούει την αλά Πανένκα προσπάθεια του Ισπανού μέσου.

Διαβάστε επίσης: Υπερθέαμα στην Premier League: Εννιάρα η Λίβερπουλ, χατ τρικ ο Χάαλαντ, δύο ασίστ ο Τσιμίκας

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έλτσε είχε τις ευκαιρίες της και αρχικά απείλησε με τον Πόνσε στο 52′ ενώ στο 57′ ο Ρεμίρο έσωσε μετά από σουτ του Γκούτι. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πρωταγωμίστησε και πάλι στο 67′ όταν αρνήθηκε το γκολ στους Κογιάδο και Παλάσιος σε διαδοχικές φάσεις.

Έλτσε: Μπαντία, Ρόκο, Μπιγάς, Μόχικα (46’ Παλάσιος), Λιρόλα, Ομάρ Μασκαρέλ (76’ Κίνα), Γκουμπάου (46’ Γκούτι), Τετέ, Πόνσε (60’ Μπογέ), Κογιάδο, Μαρτί (60’ Μίγια)

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γοροσαμπέλ (87′ Πατσέκο), Μουνιόθ, Λε Νορμάν, Μπράις Μέντεθ, Νταβίντ Σίλβα (76’ Μπαρενετσέα), Θουμπελδία (60’ Καρικαμπούρου), Μερίνο, Θουμπιμένδι, Κούμπο (76’ Ιγιαραμένδι), Τσο (60’ Ελουστονδο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ