Τη γλίτωσε στο 90+6′ η Βαλένθια (2-2)

Η Βαλένθια σκόραρε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στην έδρα της Εσπανιόλ και γλίτωσε την ήττα (2-2) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, Εσπανιόλ και Βαλένθια αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Το σκορ άνοιξε για τις «νυχτερίδες» ο Γκαμπριέλ Παουλίστα στο 54΄, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Χοσέλου δύο λεπτά αργότερα. Στο 83΄ η Εσπανιόλ έκανε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Νταρντέρ για να ισοφαρίσει η Βαλένθια στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κομέρτ.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μάρκος Αντρέ στο 86΄. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Μπρέθγουεϊτ της Εσπανιόλ στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από τον Ζοσέ Ανιγκό για τον Ολυμπιακό – Ο ρόλος του, οι στόχοι και η τρελή πορεία του

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Φερνάντεθ, Καμπρέρα, Καλέρο (73′ Μελαμέδ), Σέρχι Γκόμεθ, Βινίσιους, Μπράιαν, Χάβι Πουάδο (46′ Βιδάλ), Νταρντέρ (87′ Σίμο), Εξπόζιτο (61′ Μπαρέ), Μπρεϊθγουέιτ, Χοσέλου

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Παουλίστα (72′ Αντρέ), Κορέια, Μοριμπά (85′ Ντούρο), Αλμέιδα (72′ Κομέρ), Γκιλαμόν, Λίνο, Καβάνι (72′ Γκονζάλες), Καστιγέχο (46′ Κλάιφερτ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από