Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια 2-1: Νέα ήττα για τις «νυχτερίδες» στο Βαγιέκας

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια 2-1: Νέα ήττα για τις «νυχτερίδες» στο Βαγιέκας

Η Βαλένθια ηττήθηκε με 2-1 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο για την 5η αγωνιστική της La Liga και συνεχίζει να βρίσκεται εκτός δεκάδας στη βαθμολογία.

Ράγιο Βαγιεκάνο και Βαλένθια, αναμετρήθηκαν στο στάδιο Βαγιέκας για την 5η αγωνιστική της La Liga, με τις νυχτερίδες να γνωρίζουν ακόμα μία ήττα, την τρίτη τους στο πρωτάθλημα και να μένουν στη 12η θέση με 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν από πολύ νωρίς προβάδισμα στην αναμέτρηση, με τον Παλαθόν να πλασάρει από κοντά στο 4ο λεπτό και να κάνει το 1-0. Στο 14′ ο Μαμαρντασβίλι αρνήθηκε το γκολ στους παίκτες της Ράγιο, πρώτα στον Τρέχο και αμέσως μετά στον Άλβαρο Γκαρασία. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας της Βαλένθια απέκρουσε και πάλι σουτ του Καμέγιο στο 18′, ενώ στο 42′ ο Κομεσάνια με κεφαλιά δεν σημάδεψε εστία.

Διαβάστε επίσης: Ο Μέσι είναι πλέον (και) ο καλύτερος playmaker του κόσμου (pics)

Στο δεύτερο μέρος Νίκο Γκονθάλεθ έχασε απίθανη ευκαιρία με πλασέ από το πέναλτι στο 48′ και στο 52′ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του άθελά του και έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια του αγώνα ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν, κυρίως όμως από πλευράς Ράγιο με τον Μαμαρντασβίλι να κρατάει το σκορ στο 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Ντιμιτριέβσκι έκανε κακή έξοδο έπειτα από εκτέλεση φάουλ και ο Ντιακαμπί σε κενό τέρμα, έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπάλιου, Λεζέν, Κάτενα, Φραν Γκαρσία, Κομεσάνια (69’ Σις), Όσκαρ Βαλεντίν (86’ Πόθο), Ίσι Παλαθόν (75’ Εντεκά), Άλβαρο Γκαρσία, Τρέχο (75’ Ουνάι Λόπεθ), Καμέγιο (69’ Φαλκάο)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Γκαγιά (64’ Λάτο), Ντιακαμπί, Γκάμπριελ, Γκιγιαμόν (77’ Αντρέ Αλμέιδα), Μούσα, Βίκο Γκονθάλεθ (56’ Μάρκος Αντρέ), Καστιγιέχο, Λίνο, Ντούρο (64’ Κλάιφερτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ