Βαλένθια – Θέλτα 3-0: Άνετη νίκη για τις «νυχτερίδες»

Βαλένθια – Θέλτα 3-0: Άνετη νίκη για τις «νυχτερίδες»

Βαλένθια και Θέλτα αναμετρήθηκαν για την 6η αγωνιστική της La Liga, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα άνετο απόγευμα επικρατώντας των αντιπάλων τους με 3-0.

Με αύρα… Καβάνι υποδέχτηκε η Βαλένθια τη Θέλτα για την 6γ αγωνιστική της La Liga στο στάδιο Μεστάγια. Οι γηπεδούχοι πήραν άνετη νίκη με 3-0, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να κάνει το ντεμπούτο του και να αγωνίζεται για 70′ λεπτά.

Στο 16ο λεπτό η Θέλτα ήταν εκείνη που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, με τον Μαμαρντασβίλι να έχει απάντηση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άσπας, ενώ στο 23′ η Βαλένθια έφτασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Ντιακατέ να σταματάει στο δοκάρι του Μαρτσεσίν. Ο γκολκίπερ της Θέλτα είπε «όχι» στο σουτ του Λίνο στο 36′ αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει και τον Καστιγιέχο που πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Τότεναμ – Λέστερ 6-2: Τη «διέλυσε» και την άφησε τελευταία

Η αποβολή του Τσέρβι στο 59′ έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, που στο 79′ και στο 80′ είδαν και πάλι τον Μαρτσεσίν να στερεί το γκολ στους Κλάιφερτ και Γκαγιά αντίστοιχα. Στο 81′ όμως και έπειτα από ωραία αντεπίθεση, ο Μάρκος Αντρέ με σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των «νυχτερίδων», ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αλμέιδα στο 90+2′ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Γκαγιά (84’ Γκάμπριελ), Ντιακαμπί, Τσέμερτ (84’ Λάτο), Κορέια, Γκιγιαμόν, Καστιγιέχο (70’ Κλάιφερτ), Αλμέιδα, Μορίμπα (66’ Νίκο Γκονθάλαεθ), Καβάνι (70’ Μάρκος Αντρέ), Λίνο

Θέλτα: Μαρτσεσίν, Ουνάι Νούνιεθ, Μάγιο, Αϊντού, Γκαλάν, Τάπια, Τσέρβι, Όσκαρ (56’ Βέιγα), Μπελτράν (56’ Πέρεθ), Άσπας, Λάρσεν (82’ Ντε λα Τόρε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ