Κάντιθ – Σεβίλλη 0-2: Διπλό παραμονής για την ομάδα της Ανδαλουσίας

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Σεβίλλη επί της Κάντιθ με 2-0, μια νίκη... εξάποντης αξίας μιας και οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού της La Liga.

Όσο καλά τα πηγαίνει η Σεβίλλη στην Ευρώπη, όπου λογίζεται μια παραδοσιακή δύναμη ειδικά στο Europa League στο οποίο και συνεχίζει, τόσο προβληματική είναι η φετινή χρονιά για τους Ανδαλουσιανούς που όχι μόνο δεν μάχονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, σε μια μάχη όπου επτά ομάδες βρίσκονται μεταξύ πέντε βαθμών.

Η απομάκρυνση του Χόρχε Σαμπάολι μετά την ήττα από τη Χετάφε λειτούργησε ευεργετικά για τη Σεβίλλη. Στο πρώτο του ματς στον πάγκο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ οδήγησε τους Ανδαλουσιάνους σε «διπλό… παραμονής» στην έδρα της Κάντιθ με 2-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της La Liga.

Διαβάστε επίσης: O… σεβντάς του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του: Όλα για τον Αταμάν

Απέναντι στην ισχυρότατη στην έδρα της, Κάντιθ (4-6-0 στα 10 τελευταία εντός έδρας) η Σεβίλλη βρήκε τον τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, με τα γκολ των Οκάμπος και Εν Νεσίρι, να φύγει με το τεράστιο «τρίποντο» από το «Νουέβο Μιραντίγια» και να βρεθεί στο +5 από την 18η Βαλένθια, που υποδέχεται τη Δευτέρα τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Μαγιόρκα-Οσασούνα 0-0

Τζιρόνα-Εσπανιόλ 2-1
(53′ Αρνάου, 87′ πεν. Στουάνι-74′ Μπρέιθγουεϊτ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε 0-0

Κάντιθ-Σεβίλλη 0-2
(51΄ Οκάμπος, 74΄ Εν Νεσίρι)

Ελτσε-Μπαρτσελόνα 22:00
Θέλτα-Αλμερία 2/04
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ 2/04
Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ 2/04
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπέτις 2/04
Βαλένθια-Ράγιο Βαγεκάνο 3/04

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από