Σκέψεις Ρεάλ για Αρμπελόα αν φύγει ο Αντσελότι

Σκέψεις Ρεάλ για Αρμπελόα αν φύγει ο Αντσελότι

Πολύ σοβαρά φέρεται να σκέφτεται η διοίκηση της Ρεάλ το ενδεχόμενο ο Άλβαρο Αρμπελόα να αναλάβει αν αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι.

Τα σενάρια που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος του χρόνου είναι πολλά. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ιταλός τεχνικός έχει μπει στα ραντάρ της Εθνικής Βραζιλίας που τον θέλει διακαώς, ενώ άλλες πηγές τον θέλουν να αφήνει την προπονητική μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε επίσης: Με τον κόσμο της στον Βόλο η ΑΕΚ – Από το Σάββατο σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Για αυτό το λόγο η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει τον επόμενο, και σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας, εξετάζεται η περίπτωση του Άλβαρο Αρμπελόα. Συγκεκριμένα η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως η διοίκηση της βασίλισσας σκέφτεται ένα «μοντέλο Ζιντάν» με τον τεχνικό της Κ19 των «μερένχες» να είναι υποψήφιος για… προβιβασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρμπελόα, οδήγησε την Κ19 το περασμένο καλοκαίρι στην κορυφή του ομίλου στο UEFA Youth League, ενώ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος άσος βέβαια, ως ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε μέσα από τη βασίλισσα στην οποία κρέμασε τα παπούτσια του, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ κατόπιν να τον κάνει αρχικά εκπρόσωπο του συλλόγου ενώ πλέον προπονεί τους Κ19 όπως προαναφέραμε, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ