Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μέσι και Μπαρτσελόνα (vid)

O Ζοάν Λαπόρτα δηλώνει αισιόδοξος πως ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει πίσω στη Μπαρτσελόνα, αδιαφορώντας για τα χρήματα των Σαουδαράβων.

Ο Ζοάν Λαπόρτα κάνει ότι μπορεί για να φέρει τον Λιονέλ Μέσι, πίσω στο «σπίτι» του, στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος των «Καταλανών» δεν μπόρεσε να κρύψει την αισιοδοξία του πως ο «φευγάτος» από την Παρί Σεν Ζερμέν, Μέσι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, παρά την τεράστια πρόταση που έχει να διαχειριστεί από τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης: Πάει να «τρελάνει» την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός – Οι δύο μεταγραφικές «βόμβες» που ετοιμάζει…

Με τον Αργεντινό μάγο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους Παριζιάνους, πολλές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, όμως ο Λαπόρτα στηρίζει την αισιοδοξία του, στο παρελθόν του Μέσι με την ομάδα της καρδιάς του και ελπίζει πως θα τον δει να φορά ξανά τα «Μπλαουγκράνα».

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας πλέον Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα, από την περίοδο που αποχώρησε από την Καταλονία ο «Pulga» και θα είναι ιδανικό και για τις δύο πλευρές να σμίξουν ξανά.

Ο Λαπόρτα στο Ισπανικό TV3 τόνισε πως: «Έχω μιλήσει με τον Λέο, πήγε πολύ καλά. Έχουμε αποκαταστήσει τη σχέση μας. Ο ίδιος θέλει Μπαρτσελόνα, νιώθει αυτή την ομάδα σπίτι του».

Ερωτώμενος για το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας για τον Μέσι απάντησε: «Η Μπαρτσελόνα είναι… Μπαρτσελόνα. Στη Σαουδική Αραβία κάνουν καλή δουλειά και επενδύουν στο ποδόσφαιρο, αλλά επιμένω: η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του Μέσι. Και η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανταγωνιστεί τους πάντες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από