Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα, έπειτα από τέσσερα χρόνια (2-4)

Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα, έπειτα από τέσσερα χρόνια (2-4)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-2 της Εσπανιόλ και κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε.

Τέσσερα χρόνια ξηρασίας έλαβαν τέλος για την Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με το εμφατικό 4-2 της Εσπανιόλ στο τοπικό ντέρμπι της Βαρκελώνης και εξασφάλισαν τον φετινό τίτλο της La Liga τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση πετυχαίνοντας δύο τέρματα με την συμπλήρωση του πρώτου 20λετπου, με σκόρερ του Λεβαντόφσκι και Μπλάντε, με τον Πολωνό να «χτυπά» ξανά για το 3-0 πριν το φινάλε του πρώτου 45 λεπτου.

Διαβάστε επίσης: Ανιγκό: «Είμαι σίγουρος για τον Μαρινάκη»

Με το «καλημέρα» της επανάληψης ο Κουντέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η μείωση του σκορ από την αντεπίθεση του Χάβι Πουάδο και το γκολ του Χοσέλου στις καθυστερήσεις δεν έπαιξε κάποιον ρόλο για τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε δεινή θέση και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Εσπανιόλ (Λουίς Γκαρθία): Πατσέκο – Όσκαρ Χιλ, Μόντες, Σέρτζι Γκόμεθ (46’ Πουάδο), Καμπρέρα, Ολιβάν (84’ Κολεόσο) – Μελαμέντ (87’ Έδου Εξπόσιτο), Νταρντέρ, Ντένις Σουάρεθ (46’ Καλέρο) – Χοσέλου, Μπρέιθγουεϊτ (55’ Πεδρόσα).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο (63’ Τζόρντι Άλμπα), Κρίστενσεν (74’ λ. τρ. Μάρκος Αλόνσο), Μπάλντε – Μπουσκέτς, Πέδρι (90’ Κεσιέ), Ντε Γιονγκ – Ραφίνια (62’ Ντεμπελέ), Λεβαντόφσκι, Γκάβι (74’ Φατί).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ