Πάει να «τρελάνει» την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός – Οι δύο μεταγραφικές «βόμβες» που ετοιμάζει…

Πάει να «τρελάνει» την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός – Οι δύο μεταγραφικές «βόμβες» που ετοιμάζει…

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις επιλογές του για το καλοκαίρι, έχοντας στα υπόψιν του δύο πολύ δυνατά ονόματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μπορεί να μην έχει παίξει ακόμα τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά της Basket League, όμως ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ήδη μπρος τον σχεδιασμό του ώστε να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός στη νέα αγωνιστική περίοδο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση των Πράσινων και προσπαθεί να δώσει τον προσανατολισμό που θέλει, όσον αφορά τις κινήσεις, ενόψει της «καυτής» καλοκαιρινής περιόδου που αναμένονται να γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Είναι δεδομένο πως οι το «τριφύλλι» θα κινηθεί για τουλάχιστον έναν καλό σκόρερ στην περιφέρεια, με το όνομα του Γκόραν Ντράγκιτς να έχει εμφανιστεί τελευταία στο προσκήνιο. Ο πολύπειρος Σλοβένος γκαρντ μπορεί να είναι στα 37 του, έχει όμως αποδείξει πως μπορεί ακόμα να βάλει την μπάλα στο καλάθι και να αποτελέσει πρόβλημα για κάθε άμυνα.

H άλλη περίπτωση που υπάρχει φημολογία είναι εκείνη του Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει για δύο σεζόν στην Παρτίζαν με συνολικές απολαβές 3 εκατομμύρια, και πλέον μένει ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί ο ίδιος την καριέρα του. Φυσικά, ο 29χρονος αναμένεται να δεχθεί «βροχή» τις προτάσεις και το κασέ του είναι δεδομένο πως θα είναι ακόμα πιο υψηλό.

Προφανώς και μιλάμε για δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις, η κάθε μία με τη δική της ιδιαιτερότητα, όμως είναι δεδομένο πως μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τους Πράσινους. Οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν τον σχεδιασμό και ανάλογα με την αγορά θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις για τις οριστικές κινήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ