Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα 1-0: Ο Ρούντιγκερ «λύτρωσε» τη «Βασίλισσα»

Χάρη σε ένα γκολ του Ρούντιγκερ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Μαγιόρκα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η νέα χρονιά βρίσκει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga (άσχετα με το τι θα κάνει η Χιρόνα με την Ατλέτικο) χάρη στη νίκη της με 1-0 κόντρα στη Μαγιόρκα για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τα βρήκε σκούρα κόντρα στους νησιώτες, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Ρούντιγκερ στο 78′ και ενώ λίγα λεπτά πριν η Ρεάλ είχε και δοκάρι με τον Ντίαθ.

Διαβάστε επίσης: Απευθείας στο νοσοκομείο Φορτούνης και Μπιέλ – Έφυγαν από τη Λαμία με τον γιατρό της ομάδας

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Καρβαχάλ, Φραν Γκαρσία, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Μόντριτς (85’ Σεμπάγιος), Κρόος (66’ Χοσέλου), Βαλβέρδε, Ροδρίγο (85’ Βάθκεθ), Βινίσιους (60’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπέλινγκχαμ

Μαγιόρκα: Ραΐκοβιτς, Ναστάσιτς, Ραΐγιο, Γκονσάλες, Μαφέο, Φαν ντερ Χέιντεν (46’ Λάτο), Ντάνι Ροντρίγκεθ (70’ Νταρντέρ), Μορλάνες (70’ Πρτας), Αντόνιο Σάντσεθ (83’ Αμάτ), Σαμού Κόστα, Λάριν (70’ Μασκαρέλ).

Tεράστιο «τρίποντο» απέναντι στην Μπέτις πήρε η Θέλτα που επικράτησε με 2-1 των Σεβιγιάνων χάρη στο buzzer beater του 19χρονου Σουηδού, Βίλιοτ Σβέντμπεργκ, στο 90+6′. Το ντεμπούτο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ενδεκάδα της Μπέτις (έπαιξε σε όλο το ματς) δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, παρότι η ομάδα του ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο «Μπαλαΐδος». Στο 89΄ πέρασε αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Τάσος Δουβίκας. Σημαντική νίκη και για την Γρανάδα με το 2-0 επί της Κάντιθ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από