Σοσιεδάδ – Αλαβές 1-1: «Όρθιοι» με δέκα παίκτες οι Βάσκοι

Σοσιεδάδ – Αλαβές 1-1: «Όρθιοι» με δέκα παίκτες οι Βάσκοι

Με γκολ στην τελευταία φάση του ματς, η Σοσιεδάδ των δέκα παικτών πήρε τον βαθμό (1-1) κόντρα στην Αλαβές.

Με buzzer beater του Μαρτίν Θουμπιμέντι στο 90+6′ η Σοσιεδάδ των δέκα παικτών από το 36′ (αποβλήθηκε ο Ρεμίρο) «έσωσε την παρτίδα» με την Αλαβές (1-1), στο δεύτερο χρονικά ματς της 19ης αγωνιστικής της La Liga.

Μία ανάσα από το πρώτο εφετινό της «τρίποντο» μακριά από το «σπίτι» της έφτασε η Ντεπορτίβο, αλλά «πληγώθηκε» ξανά στις καθυστερήσεις, όπως είχε γίνει στο προηγούμενο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης (τότε είχε ηττηθεί με 1-0).

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»: Ανακοίνωσε τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Με γκολ-πέναλτι του Λουίς Ριόχα στο 74′ οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το προβάδισμα, παρ’ όλα αυτά έφυγαν με τον ένα βαθμό από το Σαν Σεμπαστιάν και η μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται.

Η ομάδα του Λουίς Γκαρθία Πλάθα διέκοψε το αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών που προερχόταν (είχε να σκοράρει από τις 24/11), ωστόσο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι.

Μετά το 0-0 με την Κάντιθ, η Σοσιεδάδ υποχρεώθηκε σε δεύτερη σερί ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη για 11ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη μάχη για την τετράδα.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Τίρνεϊ(90+2’ Ζακαριάν), Λε Νορμάν, Θουμπέλδια, Τραορέ, Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μέντεθ(86’ Μπαρενετσέα), Κούμπο(90+3’ Μουνιόθ), Οριανθάμπαλ(86’ Σαντίκ), Αντρέ Σίλβα(39’ Μαρέρο)

Αλαβές: Σιβέρα, Γκοροσάμπελ, Τενάλια, Μάριν, Λόπεθ, Γκεβάρα, Μπλάνκο(56’ Βιθέντε), Γκουρίντι(70’ Μπεναβίντεζ), Ρεμπάχ(56’ Κίκε Γκαρσία), Ριόχα(90+5’ Αλκάιν), Σαμού(70’ Σιμεόνε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ