Χετάφε – Βαγιεκάνο 0-2: Σούπερ διπλό για τη Ράγιο

Χετάφε – Βαγιεκάνο 0-2: Σούπερ διπλό για τη Ράγιο

Εξαιρετικά ξεκίνησε το 2024 για τη Βαγιεκάνο που νίκησε με 2-0 στην έδρα της Χετάφε και πανηγύρισε τρίποντο μετά από 2,5 μήνες.

«Ποδαρικό» στο 2024 με σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο έκανε η Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία επιβλήθηκε στο γειτονικό ντέρμπι της Μαδρίτης με 2-0 της Χετάφε, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Μετροπολιτάνο», λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στο «σπίτι» της Χετάφε.

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο της LaLiga η Ράγιο, η οποία κατάφερε να πανηγυρίσει μετά από 2.5 μήνες αλλά και να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τις 25/11 και το 1-1 με την Μπαρτσελόνα (411 αγωνιστικά λεπτά).

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»: Ανακοίνωσε τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Το έκανε δύο φορές με τον Σέρχιο Καμέγιο και μετά από 8 ματς χωρίς νίκη (0-4-4) πανηγύρισε ένα σημαντικό «τρίποντο»… ηρεμίας, τόσο για την ομάδα, αλλά και κυρίως για τον Μίτσελ, ο οποίος δεχόταν μεγάλη πίεση εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων.

Η Χετάφε έμεινε με 10 παίκτες στο 40΄ (Λατάσα) και με εννέα στο 50΄(Γκρίνγουντ), με αποτέλεσμα να μην αποφύγει την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα (5-3-0 το ρεκόρ) και μόλις την 2η στα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Χετάφε: Σορία, Ρίκο, Ντζενέ (76’ Μίτροβιτς), Σουάρεθ (69’ Ουνάλ), Άλβαρες (69’ Αλντερέτε), Μάτα (56’ Καρμόνα), Μίγια (69’ Αλενιά), Μακσίμοβιτς, Γκρίνγουντ, Λατάσα, Μαγιοράλ

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέβσκι, Μπάλιου, Αριδάνε, Λεζέν, Εσπίνο (46’ Τσαβαρία), Παλαθόν, Ουνάι Λόπεθ (58’ Σις), Όσκαρ Βαλεντίν, Ντε Φρούτος (86’ Μπεμπέ), Κίκε Πέρεθ (46’ Εντεκά), Καμέγιο (75’ Φαλκάο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ