Χιρόνα – Σεβίλλη 5-1: Ουκρανική υπόθεση η «πεντάρα» επί των Σεβιγιάνων

Με τον Ντόβμπικ να πετυχαίνει χατ-τρικ σε 6' και τον Τσιγκάνκοφ να σημειώνει ένα τέρμα (συν το γκολ του Στουάνι), οι Ουκρανοί... καθάρισαν για τη Χιρόνα που επικράτησε εύκολα της Σεβίλλης με σκορ 5-1.

Το δικό της εντός έδρας πάρτι έστησε η Χιρόνα, έχοντας ως καλεσμένη τη Σεβίλλη την οποία και διέλυσε με σκορ 5-1, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga.

Πρωταγωνιστές για τους Καταλανούς ήταν δύο Ουκρανοί. Αφενός ο Αρτέμ Ντόβμπικ που πέτυχε χατ-τρικ από το ημίχρονο μέσα σε μόλις έξι λεπτά, ενώ και ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ πέτυχε ένα τέρμα. Σκόραρε και ο Στουάνι, για τους πρωτοπόρους πλέον του ισπανικού πρωταθλήματος (με ματς περισσότερο).

Η Σεβίλλη ήταν εκείνη που ξεκίνησε ιδανικά το ματς σκοράροντας στο 10ο λεπτό με τον Ρομέρο να κάνει το 1-0. Ο Ντόβμπικ όμως είχε… άγριες διαθέσεις και μέσα σε έξι λεπτά έριξε τρεις… κανονιές. Αρχικά στο 13′ για το 1-1, στη συνέχεια στο 15′ για το 2-1 και στο 19 για το 3-1.

Οι Καταλανοί φυλούσαν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Ο έτερος Ουκρανός, ο Τσιγκάνκοφ, στο 56′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, για να έρθει ο Στουάνι να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας στο 89′ το τελικό 5-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από