Η απίστευτη ατάκα του προέδρου της Χιρόνα για το μέλλον του Μίτσελ

Η απίστευτη ατάκα του προέδρου της Χιρόνα για το μέλλον του Μίτσελ

O Πέρε Γκουαρντιόλα, συνιδιοκτήτης της Χιρόνα, παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό μέσο και μίλησε για το μέλλον του προπονητή της ομάδας Μίτσελ.

Η Χιρόνα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής La Liga, με την ομάδα της Καταλονίας να κάνει πράγματα και θαύματα στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, μετά την χθεσινή της νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης (4-3), η Χιρόνα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, ισόβαθμη με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολλοί είναι αυτοί που αναγνωρίζουν ότι η πορεία της ομάδας οφείλεται κυρίως στην δουλειά του προπονητή της ομάδας, Μίτσελ, και ήδη αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Ισπανό προπονητή, αφού εκτιμούν πολύ το έργο του.

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο δίμηνο του ΠΑΟΚ με 4 γκολ μ.ο. ανά ματς στο πρωτάθλημα και το μεγάλο σερί νικών

Ο Πέρε Γκουαρντιόλα (αδερφός του Περ και συνιδιοκτήτης τη Χιρόνα) παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα Relevo και μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και την δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρονιά. Βέβαια, δεν ξέχασε να αναφερθεί στο μέλλον του Μίτσελ, αφού πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ομάδες όπως η Νιουκάστλ, η Λιόν και η Μπάγερν Μοωάχου τσεκάρουν την περίπτωσή του.

«Ο Μίστελ είναι υπεύθυνος για το μέλλον του. Το έχει κερδίσει. Αν έρθει ομάδα και είναι ενθουσιασμένος, θα τον ευχαριστήσω και μετά αντίο. Σας διαβεβαιώνω ότι αν έχει πρόταση από την Μπάγερν Μονάχου και έχει συμβόλαιο με τη Χιρόνα, θα τον πάω με αυτοκίνητο στο Μόναχο. Και τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο θα τις κρατάει ο πρόεδρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέρε Γκουαρντιόλα.

Και στην συνέχεια τόνισε : «Αυτό που έκανε στη Χιρόνα μας έδωσε κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε πάντα ευγνώμονες. Θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα φτάνοντας στην πρώτη 7άδα της Ευρώπης κάπου αλλού, αλλά επέλεξε να το κάνει μαζί μας. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα είναι μαζί μας, αλλά αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να συνεχίσουμε να του δίνουμε τα πάντα όσο είναι μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ