Επιστρέφει άμεσα στις προπονήσεις ο Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου ζήτησε από τους ανθρώπους της Ίντερ να επιστρέψει άμεσα και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου.

Το Βέλγιο γνώρισε πικρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ του Κατάρ, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει την Κροατία στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι ο μοιραίος ποδοσφαιριστής, σπαταλώντας τεράστιες ευκαιρίες ειδικά για έναν επιθετικό της κλάσης του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο φορ της Ίντερ, παρά το γεγονός πως έχει άδεια από τους «νερατζούρι» και μάλιστα είχε κανονίσει και ολιγοήμερες διακοπές, επικοινώνησε με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμά του και να επιστρέψει στο Μιλάνο για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ταμείο στο τέλος…

Θυμίζουμε πως ο Λουκάκου, έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε παιχνίδια φέτος με τους «νερατζούρι» εξαιτίας τραυματισμών και βρισκόταν εκτός ρυθμού κατά την παρουσία του στο Κατάρ. Έτσι θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής, μέχρι την επανέναρξη των πρωταλημάτων για να δουλέψει και να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από