Πήρε το ντέρμπι με την Αγγλία η Ιταλία και την στέλνει πάνω στην Ελλάδα (1-0)

Η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Αγγλία, επικρατώντας με σκορ 1-0 και την στέλνει πάνω στην Εθνική μας, την ίδια ώρα που η Ουγγαρία σόκαρε τη Γερμανία εκτός έδρας (0-1).

Η Ιταλία «βύθισε» κι άλλο την Αγγλία επικρατώντας με σκορ 1-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι στο πλαίσιο του Ομίλου Α’ του Nations League. Για το ίδιο γκρουπ, η Ουγγαρία συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις, σοκάροντας και τη Γερμανία, της οποίας και επιβλήθηκε εκτός έδρας μάλιστα με σκορ 1-0.

Έτσι οι «μαγυάροι» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 10 βαθμούς, ενώ οι Βρετανοί παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 2 πόντους, υποβιβάστηκαν και πλέον είναι μία από τις υποψήφιες αντιπάλους της Εθνικής μας στην επόμενη διοργάνωση. Η «σκουάντρα ατζούρα» εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ήττα των «πάντσερ» και πέρασε στη δεύτερη θέση με 7 πόντους, έναντι 6 της ομάδας του Χανς-Ντίτερ Φλικ.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε ο Μανωλάς από την Σάρτζα

Το μοναδικό τέρμα στη νίκη των Ιταλών επί των «τριών λιονταριών» κατάφερε να πετύχει ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ από την άλλη, το «χρυσό» γκολ της Ουγγαρίας κόντρα στη Γερμανία σημείωσε ο Άνταμ Ζάλαϊ.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, η Βοσνία πήρε τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο με σκορ 1-0, η Φινλανδία έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Ρουμανία, ενώ η Γεωργία δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί 2-0 της Βόρειας Μακεδονίας εντός έδρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α’

Γερμανία-Ουγγαρία 0-1

Ιταλία-Αγγλία 1-0

Βαθμολογία

Ουγγαρία 10
Ιταλία 8
Γερμανία 6
Ιταλία 2

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β’

Βοσνία Ερζεγοβίνη-Μαυροβούνιο 1-0

Φινλανδία-Ρουμανία 1-1

Βαθμολογία

Βοσνία Ερζεγοβίνη 11
Μαυροβούνιο 7
Φινλανδία 5
Ρουμανία 4

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ’

Γεωργία-Βόρεια Μακεδονια 2-0

Βουλγαρία-Γιβραλτάρ 5-1

Βαθμολογία

Γεωργία 13
Βόρεια Μακεδονία 7
Βουλγαρία 6
Γιβραλτάρ 1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Δ’

Εστονία-Μάλτα 2-1

Βαθμολογία

Εσθονία 9 (3 ματς)
Μάλτα 6 (4)
Αγ. Μαρίνος 0 (3)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από