Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας κόντρα στη Νόριτς (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει φανέλα βασικού στον Ελληνα μπακ – Στον πάγκο της Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης, εκτός αποστολής ο Τζόλης.

H Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Νόριτς στο Άνφιλντ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League (17:00), με τον Γιούργκεν Κλοπ να δίνει φανέλα βασικού στον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Ελληνας μπακ θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Λίβερπουλ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο τρίποντο της νίκης.

Αναλυτικά η 11άδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον, Κεϊτά, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Μανέ, Ντίαζ, Σαλάχ.

Οσον αφορά στους Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστο Τζόλη, ο πρώτος βρίσκεται στον πάγκο της Νόριτς, ως εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο δεύτερος είναι εκτός αποστολής.

Η 11άδα της Νόριτς: Γκαν, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γουίλιαμς, Νόρμαν, Γκίλμουρ, Μακλίν, Ράσιτσα, Σαργκέν, Πούκι.

Πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League, έχοντας 54 βαθμούς σε 24 παιχνίδια και είναι στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει 63 βαθμούς, αλλά σε 25 αγώνες.

Αντίθετα η Νόριτς είναι στην 18η θέση με 17 πόντους σε 24 παιχνίδια και είναι στο -5 από τη σωτηρία και την 17η θέση, όπου βρίσκεται η Νιούκαστλ (22β.).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από