Λίβερπουλ: Ο Ζότα χάνει τη Νόριτς και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό με τη Τσέλσι

Λίβερπουλ: Ο Ζότα χάνει τη Νόριτς και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό με τη Τσέλσι

Ο Ντιόγκο Ζότα στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ, με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο να τον αφήνει εκτός με τη Νόριτς, ενώ και η συμμετοχή του στον τελικό του League Cup με την Τσέλσι είναι εξαιρεικά αμφίβολη.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κάνει… πασαρέλα στο Μιλάνο επικρατώντας με 2-0 της Ίντερ με τους «Reds» να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν για τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς ο Ντιόγκο Ζότα χτύπησε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αφήνοντας την θέση του στο Φιρμίνιο.

Όπως δήλωσει ο Γερμανός τεχνικός ο αστράγαλος του Πορτογάλου έχει πρηστεί, με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να αποφασίζουν να μην ρισκάρουν.

Όπως αναφέρει ο  δημοσιογράφο της Mirror, Ντέιβιντ Μάντοκ, ο τραυματισμός του στον αστράγαλο ήταν πιο σοβαρός από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά και πως θα χάσει 100% το προσεχές ματς πρωταθλήματος με την Νόριτς.

«Η Λίβερπουλ δεν τον έχει ξεγράψει ωστόσο από τον τελικό του League Cup απέναντι στην Τσέλσι και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας σε μία προσπάθεια να προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς της 27ης Φεβρουαρίου στο Γουέμπλεϊ», αναφέρει ο εν λόγω ρεπόρτερ για τον Ζότα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ