Κλοπ: «Το αν θα φτάσουμε τη Σίτι είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχω»

Κλοπ: «Το αν θα φτάσουμε τη Σίτι είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχω»

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στο -9 από την Σίτι και ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήρίζει πως να φτάσει τους Πολίτες είναι το τελευταίο που τον απασχολεί.

Πριν από λίγες ημέρες ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν είναι ικανή να φτάσει την Μάντσεστερ Σίτι στην βαθμολογία, , με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να εκφράζει την αντίθετη γνώμη του.

Οι Κόκκινοι έχοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Premier League και με ένα παιχνίδι λιγότερο παραμένουν δεύτεροι και στο -9 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με τη Νόριτς (19/2, 17:00) για την κούρσα του τίτλου, ξεκαθαρίζοντας πως το να φτάσει η ομάδα του τη Σίτι είναι για εκείνον το μικρότερο πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κλοπ: 

«Υπάρχουν πραγματικά πολλά να διορθωθούν. Από όλα τα προβλήματα που έχω το μικρότερο είναι το να φτάσουν τη Σίτι. Δεν υπάρχει μέρα στην εβδομάδα, ούτε λεπτό στην πραγματικότητα να το σκέφτομαι. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό, έχουμε μόνο να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να δούμε αν θα πλησιάσουμε ή όχι.

Εκτός από αυτό, παλεύουμε για μια θέση στο Champions League. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια. Αν θέλουμε να πάμε πιο μακριά σε αγώνες κυπέλλου ή να κερδίσουμε το κύπελλο, τότε πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια. Είναι η ίδια λύση: λύνεις όλα σου τα προβλήματα κερδίζοντας αγώνες και αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ