Αγριεμένη Τότεναμ στην πρεμιέρα (4-1) – «Τρίποντο» με ανατροπή για τη Λιντς (2-1)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τότεναμ έδειξε τα δόντια της απέναντι στη Σαουθάμπτον και ξεκίνησε με το... δεξί, επικρατώντας με 4-1 για την πρώτη αγωνιστική της Premier League. Ξεκίνημα με το δεξί και για τη Λιντς που επικράτησε με 2-1 της Γουλβς.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Τότεναμ έδειξε τα δόντια της απέναντι στη Σαουθάμπτον και ξεκίνησε με το… δεξί, επικρατώντας με 4-1 για την πρώτη αγωνιστική της Premier League. Ξεκίνημα με το δεξί και για τη Λιντς που επικράτησε με 2-1 της Γουλβς.

Τότεναμ – Σαουθάμπτον 4-1

Τότεναμ για φίλημα στην πρεμιέρα της Premier League! Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς; Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έδειξε με το… καλημέρα ότι το ρόστερ της είναι ικανό για πολλά πράγματα φέτος.

Διαβάστε επίσης: Χάαλαντ, Νούνιες και στη μέση ο Μίτροβιτς

Οι spurs ήταν εκπληκτικοί μετά το γκολ της Σαουθάμπτον και κατάφεραν τελικά να επικρατήσουν με 4-1, ξεκινώντας έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα. Φοβερή εμφάνιση από τον Κουλουσέφκι ο οποίος είχε ένα γκολ και μια ασίστ.

Οι «Άγιοι» προηγήθηκαν με ένα υπέροχο γκολ του Τζέιμς Γουόρντ Πράους στο 12ο λεπτό. Η χαρά των φιλοξενούμενων ωστόσο κράτησε για μόλις εννιά λεπτά. Η Τότεναμ ισοφάρισε στο 21ο λεπτό με τον Σεσενιό, πριν φέρει «τούμπα» το παιχνίδι στο 31ο λεπτό με γκολ του Έρικ Ντάιερ.

Η ομάδα του Κόντε έκανε το 3-1 στο 61ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Σαλισού, με τον Κουλουσέφσκι να διαμορφώνει το τελικό 4-1 δύο λεπτά αργότερα.

Τότεναμ: Γιορίς, Έμερσον (87’ Ντόχερτι), Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις (86’ Λούκας Μόουρα), Σεσενιόν (66’ Πέρισιτς), Μπεντανκούρ (86’ Λανγκλέ), Χόιμπιεργκ, Κουλουσέβσκι (86’ Μπισουμά), Σον, Κέιν

Σαουθάμπτον: Μπαζουνού, Σαλισού, Μπεντνάρεκ, Βαλερί (46’ Στίβενς), Γουόκερ Πίτερς, Ρομέου (75’ Ντιαλό), Γουόρντ Πράουζ, Λάβια, Ντζενεπό (72’ Περό), Αριμπό, Α.Άρμστρονγκ (46’ Σ.Άρμστρονγκ)

Λιντς – Γουλβς 2-1

Πρεμιέρα με ανατροπή και για τη Λιντς. Η Γουλβς προηγήθηκε νωρίς στο 6ο λεπτό με μια γκολάρα του Ντάνιελ Ποντένσε, ωστόσο η Λιντς ήταν αυτή που τελικά πήρε το «τρίποντο» στο φινάλε, επικρατώντας των «λύκων» με 2-1.

Ο Ροντρίγκο ισοφάρισε στο 24ο λεπτό, ενώ το comeback ολοκλήρωσε στο 74′ ο Νούρι με αυτογκόλ…

Λιντς: Μελιέ, Στράουκ, Κοχ, Γιορέντε, Κρίστενσεν, Άνταμς, Ρόκα (72’ Γκρινγουντ), Αάρονσον (84’ Σάμερβιλ), Χάρισον, Μπάμφορντ (84’ Γκέλχαρντ), Ροδρίγο (63’ Κλιχ)

Γουλβς: Σα, Γιόνι, Κίλμαν, Κόλινς, Αΐτ Νουρί, Νέβες, Ντεντόνκερ, Γκιμπς Γουάιτ, Ποντένσε, Χουάνγκ (85’ Κάμπελ), Νέτο

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα 2-0

Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από