Χάαλαντ, Νούνιες και στη μέση ο Μίτροβιτς (pic, vids)

Χάαλαντ, Νούνιες και στη μέση ο Μίτροβιτς (pic, vids)

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς σκόραρε δύο φορές στην πρεμιέρα της Premier League απέναντι στη Λίβερπουλ και έδειξε έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι!

«Το τερέν ήταν στεγνό, είχαμε τέτοια πράγματα να αντιμετωπίσουμε. Ηταν πραγματικά δύσκολο». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ μετά την γκέλα της Λίβερπουλ στο Λονδίνο απέναντι στη Φούλαμ.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ρίξει τις ευθύνες για την απώλεια των δύο βαθμών στον «κακό» αγωνιστικό χώρο του «Craven Cottage». Ωστόσο ο βασικός λόγος που η Λίβερπουλ δεν έφυγε από την πρωτεύουσα με τους τρεις βαθμούς δεν ήταν το στεγνό χορτάρι, αλλά ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Διαβάστε επίσης: Premier League is back με γκολάρα Ποντένσε!

Ο Σέρβος επιθετικός που «τρέλανε» την Αγγλία και την Championship την περασμένη σεζόν, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές απέναντι στη Λίβερπουλ, στην πρεμιέρα της Premier League.

Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος, βάζοντας και τον Αλεξάντερ Άρνολντ στα δίχτυα του Άλισον. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε «γιο-γιο» την άμυνα της Λίβερπουλ και τον Φαν Ντάικ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε και πάλι προσωρινά το προβάδισμα στη Φούλαμ.

Την περασμένη σεζόν, ο Σέρβος killer έσπασε τα κοντέρ στη 2η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, γράφοντας ιστορία. Ο «Μίτρο» σκόραρε 43 (!) φορές στην Championship και «έσπασε» το ρεκόρ που κρατούσε από το 1993 ο Γκάι Γούιτινγχαμ με τα 42 γκολ.

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έχει ως στόχο την παραμονή στην Premier League. Για να το καταφέρει θα χρειαστεί να έχει τον περσινό Μίτροβιτς μαζί της, σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία.

Ο Σέρβος έδειξε στον πρώτο αγώνα της σεζόν ότι είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση, βάζοντας παράλληλα με το… καλημέρα το όνομα του δίπλα σε αυτά των Χάαλαντ και Νούνιες. Και στο τέλος της σεζόν αυτός ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί και «χρυσός»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ