Ενθουσιασμένοι οι οπαδοί της Νότιγχαμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις μεταγραφές

Ιστοσελίδα του Νότιγχαμ πραγματοποίησε γκάλοπ ρωτώντας τους οπαδούς της Φόρεστ για το βαθμό ικανοποίησής τους για τις μεταγραφές της ομάδας, με το αποτέλεσμα να αποτελεί δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του Στιβ Κούπερ στον πάγκο της ομάδας.

Το NottinghamshireLive, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nottinghampost, πραγματοποίησε έρευνα μεταξύ των οπαδών της Νότιγχαμ, με αφορμή την επιστροφή της στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια και τα αποτελέσματα μπορούν να χαρακτηριστούν και ως μία μεγάλη δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Ισπανία 86-70: Η #my_national_team και ο Giannis έστειλαν μήνυμα κυριαρχίας (vids)

«Λάβαμε 1.200 απαντήσεις από αναγνώστες για την κατάσταση του συλλόγου, τις μεταγραφικές του δραστηριότητες και για την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει», αναφέρει, σημειώνοντας ότι ζητήθηκε από τους φιλάθλους να βαθμολογήσουν έως το 100, σε μια σειρά από θέματα που αφορούσαν τη «Φόρεστ», δίνοντας κατά μέσο όρο στα 86/100.

Οι φίλαθλοι έδωσαν 86/100 για τις 12 νέες μεταγραφές, 89/100 στη φιλοδοξία που δείχνει ο σύλλογος, 88/100 με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, 90/100 στον Στιβ Κούπερ, 91/100 στην ατμόσφαιρα στο City Ground, αλλά και μειωμένη βαθμολογία 76/100 στη συναισθηματική σύνδεση των φιλάθλων με την ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από