Ο Ολυμπιακός ζήτησε Κογιάδο από την Μπαρτσελόνα (Vids)

Ο Ολυμπιακός ζήτησε Κογιάδο από την Μπαρτσελόνα (Vids)

Ο Ολυμπιακός βρήκε στην Μπαρτσελόνα το νεαρό «10άρι» που έψαχνε και παλεύει να αποκτήσει τον Αλεξ Κογιάδο.

Ο Ολυμπιακός βγήκε δυναμικά στην αγορά και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα αυξήσουν την ποιότητα στο ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, λοιπόν, παράλληλα με τις συζητήσεις με τον Κρίστιαν Τέγιο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν κινηθεί δυναμικά και για την απόκτηση του Αλεξ Κογιάδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρλος Κορμπεράν είχε βρει και είχε προτείνει έναν νεαρό μεσοεπιθετικό στον Ολυμπιακό, με σκοπό να τον εντάξει στο δυναμικό του και να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον, αλλά και άμεση λύση, κυκλοφορούσαν εδώ και ημέρες. Και όπως φαίνεται ο Κογιάδο είναι μία από τις περιπτώσεις που έβαλε στο τραπέζι των Ερυθρόλευκων ο νέος προπονητής.

Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο στη Γρανάδα και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Σε λίγους μήνες κατάφερε να κάνει 17 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ με την ισπανική ομάδα, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία. Βεβαίως, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κογιάδο.

Από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Σέλτικ, αλλά και ομάδες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουν ήδη κινηθεί επίσημα για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι πληροφορίες από to10.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να ξοδέψει ένα ποσό κοντά στα 2-2.5 εκατ. ευρώ με σκοπό να επενδύσει σε έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά, την ηλικία και την προοπτική του Κογιάδο.

Ακόμη, λοιπόν, κι αν οι Ερυθρόλευκοι δεν προχωρήσουν στην προσθήκη του εν λόγω παίκτη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δουλεύουν παράλληλα κι άλλη περίπτωση, με σκοπό να είναι έτοιμοι εάν κάτι δεν πάει καλά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ