Τότεναμ – Λίβερπουλ 1-2: Άντεξαν στο… σφυροκόπημα οι «reds»

Η Τότεναμ πίεσε ασφυχτικά τη Λίβερπουλ, αλλά χάρη στα δύο γκολ του Σαλάχ, οι «reds» πήραν τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι.

Σπουδαίο «διπλό» της Λίβερπουλ στο Λονδίνο! Χάρη σε δύο γκολ του Σαλάχ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ η οποία είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα. Στο -7 από την τετράδα πλέον οι «reds» που έχουν και ματς λιγότερο.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, απείλησε με τον Νούνιες και έφτασε στο γκολ στο 11′ όταν ο Ουρουγουανός έστρωσε στον Σαλάχ κι εκείνος με σουτ έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Άλισον έκανε λάθος έξοδο και ο Πέρισιτς με… κάτι σαν κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι για την Τότεναμ που λίγο πριν το ημίχρονο δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ο Άλισον έκανε βολέ, ο Ντάιερ στην προσπάθειά του να γυρίσει στον Γιορίς, έστρωσε στον Σαλάχ που έκανε εύκολα το 0-2 στο 40′.

Διαβάστε επίσης: Ιωνικός – Ολυμπιακός 81-107: Άχαστος Βεζένκοφ – Σόου των ερυθρόλευκων στη Νίκαια (vids)

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ πίεσε πολύ και μετέφερε το παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ. Στο 48′ ο Πέρισιτς είχε και δεύτερο δοκάρι με σουτ, για να μειώσει τελικά στο 70′ ο Κέιν με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν καλές στιγμές, αλλά ο Άλισον κράτησε όρθια την ομάδα του όσες φορές χρειάστηκε.

Τότεναμ: Γιορίς, Έμερσον (68’ Ντόχερτι), Ντάιερ, Ντέιβις, Λενγκλέ, Σεσενιόν (68’ Κουλουσέβσκι), Μπισουμά (88’ Λούκας Μόουρα), Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Χόιμπιεργκ, Κέιν

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Έλιοτ (74’ Χέντερσον), Φιρμίνο (74’ Τζόουνς), Σαλάχ (90+2′ Τσάμπερλεϊν), Νούνιες (87’ Γκόμες)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από