Τσέλσι – Άρσεναλ 0-1: Σπουδαίο «διπλό» τίτλου για τους «κανονιέρηδες» στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Τσέλσι – Άρσεναλ 0-1: Σπουδαίο «διπλό» τίτλου για τους «κανονιέρηδες» στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Η Άρσεναλ νίκησε και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» - Οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα επικράτησαν με σκορ 1-0 της Τσέλσι σε ένα σπουδαίο «διπλό» τίτλου και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της Premier League

Το «τρένο» της Άρσεναλ συνεχίζει να μην σταματά πουθενά! Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε με σκορ 1-0 της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Premier League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γκάμπριελ στο 63′, με την Άρσεναλ πλέον να βρίσκεται στους 34 βαθμούς έπειτα από 13 αγώνες και τη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί στο -2 με τα ίδια ματς.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όταν η Λεωφόρος… βάφτηκε κόκκινη! (vids)

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά στο β’ μέρος η Άρσεναλ πήρε το πάνω χέρι στο ματς και έφτασαν στο γκολ λίγο μετά τη συμπλήρωση της μιας ώρας αγώνα. Αφού είχε προηγηθεί μια αποτυχημένη προσπάθεια του Μαρτινέλι από το δεύτερο δοκάρι και μια απόκρουση του Μεντί σε σουτ του Ζεσούς από δεξιά, έγινε το 1-0 στο 64ο λεπτό.

Ο Σάκα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους στο πρώτο δοκάρι, ο Μεντί υπολόγισε λάθος, ο Γκάμπριελ πετάχτηκε στην τροχιά της μπάλας και ανενόχλητος έβαλε μπροστά την Άρσεναλ.

Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε, με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσαλόμπα, Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα, Κουκουρέγια, Ζορζίνιο, Λόφτους Τσικ (78′ Κόβατσιτς), Στέρλινγκ, Μάουντ (78′ Πούλισικ), Χάβερτς (64′ Γκάλαχερ), Ομπαμεγιάνγκ (64′ Μπρόχα)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Γκάμπριελ Μαγκαλάες, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (78′ Τίρνεϊ), Πάρτεϊ, Έντεγκααρντ (87′ Ελνένι), Τζάκα, Σακά, Ζεσούς, Μαρτινέλι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ