Λιντς – Νιούκαστλ 2-2: Δεν «χ»άρηκε καμία

Λιντς και Νιούκαστλ ήρθαν ισόπαλες 2-2, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Η Λιντς ήθελε τη νίκη για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νιούκαστλ από την άλλη επιδίωκε να κάνει ακόμη ένα βήμα για την έξοδό της στο Champions League. Το τελικό 2-2 δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες και η αγωνία παρατείνεται.

Η Λιντς ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με τον Εϊλινγκ μόλις στο 7ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 28′ όταν ο Μπάμφορντ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Στην Τούμπα αρχίζει η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό…

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, η Νιούκαστλ κέρδισε την εσχάτη των ποινών και ο Κάλουμ Γουίλσον δεν αστόχησε. Το ίδιο έκανε και στο 69′ όταν ο Φίρπο βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο φορ της ομάδας της βόρειας Αγγλίας έκανε το 2-1.

Η Λιντς με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε να αντιδράσει και στο 79ο λεπτό ο Κρίστενσεν «έγραψε» το 2-2. Να σημειωθεί πως στο 90′ ο Φίρπο, αρνητικός πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Λιντς: Ρόμπλες, Έιλινγκ, Φίρπο, Κρίστενσεν, Βόμπερ, Κοχ, ΜακΚένι, Γκρίνγουντ (45′ Φόρσοου), Μπάμφορντ (90’+2 Στρούικ), Χάρισον (64′ Εγκνοντό), Ροδρίγο (88′ Άαρονσον)

Νιουκαστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπότμαν, Σαρ, Μπερν, Ζοέλιντον, Γουίλοκ (87′ Άντερσον), Γκιμαράες, Γουίλσον (73′ Σεντ-Μαξιμέν), Ίσακ, Αλμιρόν (73′ Αλμιρόν)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από