Παίκτης της Σίτι ετοιμάζεται να κλείσει στην  Άρσεναλ!

Παίκτης της Σίτι ετοιμάζεται να κλείσει στην Άρσεναλ!

Ο ανταγωνισμός της Μάντσετστερ Σίτι με την Άρσεναλ, επεκτείνεται και εκτός γηπέδου με τους Κανονιέρηδες να ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους παίκτη της Σίτι για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την ρήτρα για την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς τα 70 εκατομμύρια ευρώ, θεωρούνται πολλά από τους Βαυαρούς, για τον 28χρονο Πορτογάλο διεθνή, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη γερμανική ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο.

Κατά συνέπεια, μένει να διαπιστωθεί, εάν ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα τον υπολογίζει για την νέα χρονιά στην Premier League ή θα τον θέσει εκ νέου σε κατάσταση δανεισμού ή ακόμα παραχώρησης. Ο έμπειρος άσος που μέχρι πρότινος θεωρούνταν ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στον κόσμο, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει χρόνο συμμετοχής, για αυτό και εξετάζει τις επιλογές του.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με τα 6 δισεκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την πιο ακριβή αγορά ομάδας στην ιστορία

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η Άρσεναλ να εξετάζουν τα δεδομένα ώστε να δουν με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού έχει δείξει πως μπορεί να σταθεί σε πρωταθλήματα όπως την la Liga (74συμ), την Premier League (98 συμ), τη Serie A (51 συμ), ενώ έχει και εμπειρία από το Champions League (49 συμ).

Μάλιστα, η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», αποκάλυψε ότι οι «κανονιέρηδες, θα εξετάσουν σοβαρά την περίπτωση του Κανσέλο, πράττοντας ανάλογα, όπως με τους Ολεξάντρ Ζιντσένκο και Γκαμπριέλ Ζεσούς, οι οποίοι έπαιζαν στην Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν, είναι εάν οι διοικούντες τους Λονδρέζους, θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τον Κανσέλο ως δανεικό ή με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ