Έμπολι – Σασουόλο 1-5

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Σασουόλο διέλυσε με 5-1 την Έμπολι εκτός έδρας.

Σπουδαία εμφάνιση για τη Σασουόλο η οποία συνέτριψε εκτός έδρας με 5-1 την Έμπολι. Μόλις στο 12′ ο Μπεράρντι με πέναλτι έκανε το 0-1 και τρία λεπτά μετά ο Χέντερσον που νωρίτερα είχε κάνει την παράβαση, ισοφάρισε με σουτ σε 1-1.

Στο 24′ ωστόσο η Σασουόλο πήρε ξανά το προβάδισμα όταν ο Μπεράρντι σκόραρε και πάλι, με υπέροχη προσπάθεια και τελείωμα. Στο 52΄έγινε η φάση που ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Ο Βίτι είδε δυο φορές την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας την Έμπολι με δέκα παίκτες.

Η Σασουόλο κυριάρχησε από εκείνο το σημείο κι έπειτα, φτάνοντας σε επιβλητική νίκη. Στο 67′ ο Σκαμάκα έκανε το 1-3 και τέσσερα λεπτά μετά ο Ρασπαντόρι πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Σκαμάκα στο δοκάρι κι έκανε το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Σκαμάκα στις καθυστερήσεις.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Βίτι, Ισμαΐλι, Μαρκίζα (46′ Τονέλι), Χέντερσον, Στούλατς (46′ Ρίτσι), Ζουρκόφσκι, Μπαϊράμι (64′ Φιαμότζι), Ντι Φραντσέσκο (30′ Κουτρόνε), Πιναμόντι (77′ Ασλάνι)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Κίρικες (77′ Αϊχάν), Φεράρι, Ροτζέριο (77′ Μούλντουρ), Λόπες, Χαρούι (61′ Φρατέσι), Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Κυριακόπουλος, Ντεφρέλ (62′ Σκαμάκα)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από