Βενέτσια – Μίλαν 0-3 – Εύκολο πέρασμα και κορυφή για τους «ροσσονέρι» (vid)

Βενέτσια – Μίλαν 0-3 – Εύκολο πέρασμα και κορυφή για τους «ροσσονέρι» (vid)

Η Μίλαν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τέο Ερνάντεζ ο οποίος βρήκε δίχτυα δις, πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Βενέτσια και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Ροσσονέρι» για σκουντέτο…

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τέο Ερνάντεζ ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, η Μίλαν δεν συνάντησε καμία αντίσταση στην έδρα της Βενέτσια επικρατώντας με 3-0 και ανεβαίνοντας προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στην πρώτη θέση οι «ροσσονέρι» με 48 βαθμούς, έχουν όμως δύο παιχνίδια περισσότερα από την δεύτερη συμπολίτισσα Ίντερ.

Στη 17η θέση με 16 βαθμούς οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν 10 παίκτες για πάνω από μιση ώρα, λόγω αποβολής του Σβομπόντα από το 58′.

Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα(2′) ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έπειτα από ωραία του Λεάο, με τον Σουηδό να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Αυτό ήταν το όγδοο τέρμα για τον 40χρονο ηγέτη της Μίλαν ο οποίος συνεχίζει να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Στην επανάληψη η Μίλαν ξεκίνησε ξανά με γκολ από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένο στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τέο Ερναντές έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπειτα από την πάσα του Λεάο, πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Ρομέρο για το 0-2.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σβόμποντα σταμάτησε το σουτ του Ερναντές με το χέρι στην μικρή περιοχή κι έτσι ο ρέφερι αφού πρώτα έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Βενέτσια, στη συνέχεια έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε κάνοντας με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας το 3-0 για την ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το 3-0 έμεινε μέχρι την λήξη με την Μίλαν να κάνει το 3χ3 και να περνά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω την μισητή συμπολίτισσα Ίντερ.

Βενέτσια: Ρομέρο, Μαζόσο, Σβομπόντα, Σεσαρόνι, Χαπς, Κουίσανς (60’ Κρινγκόζ), Αμπαντού, Μπούσιο (79’ Φιορντίλινιο), Αραμού (60’ Τζόνσεν), Ανρί (61’ Κιγίν), Ορέκεκε (88’ Μζάρκσον)

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντζι (88’ Στάνγκα), Καλουλού, Γκάμπια, Ερναντές, Τονάλι, Μπακαγιόκο, Ντίας (73’ Μαλντίνι) Σαλεμάκερς (46’ Μεσίας), Λεάο (62’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς (73’ Ζιρού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ