Βερόνα-Νάπολι 1-2: Οι «Παρτενοπέι» παραμένουν στον… σβέρκο της Μίλαν

Με τον Όσιμεν να σκοράρει δις, η Νάπολι έφυγε με το τρίποντο (1-2) από το Marcantonio Bentegodi, παραμένοντας στο... κυνήγι της Μίλαν και της πρώτης θέσης.

Η Νάπολι δεν τα παρατά και παραμένει ολοζώντανη στη μάχη του Scudetto. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μίλαν, φεύγοντας με το τρίποντο από το Marcantonio Bentegodi (1-2).

Με τη νίκη επί της Βερόνα, η Νάπολι ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας τη διαφορά της (-3) από την κορυφή και τους «Ροσονέρι» .

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Βίκτορ Οσιμεν, με τον 23χρονο επιθετικό να σημειώνει και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ με το… καλημέρα. Στο 14ο λεπτό, ο Πολιτάνο έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, με τον Όσιμεν να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Οι «Παρτενοπέι» ήλεγχαν απόλυτα το ματς, βρίσκοντας και δεύτερο γκολ στο 71΄. Ο Ντι Λορέντζο πάτησε περιοχή και έκανε το γύρισμα, με τον Όσιμεν να νικά ξανά τον Μοντιπό για το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε η Βερόνα ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Φαραόνι στο 77΄.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Τσεκερίνι, Γκίντερ, Ντεπάολι (38’ Μπέσα), Σούταλο, Ίλιτς (90’ Χόνγκλα), Ταμέζ (90’ Καζάλε), Μπαράκ (90’ Καντσελιέρι), Σιμεόνε, Καπράρι

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ραχμάνι, Ανγκισά, Λομπότκα, Λοσάνο (63’ Ινσίνιε), Ρουίθ (90’ Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (63’ Ελμάς), Οσιμέν (90’ Πετάνια, 90+5 Γκουλάμ).

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από