Μίλαν- Έμπολι 1-0: Επαγγελματική νίκη για τη Μίλαν και +5 από Ίντερ

Μίλαν- Έμπολι 1-0: Επαγγελματική νίκη για τη Μίλαν και +5 από Ίντερ

Με τον Καλουλού να βρίσκει δίχτυα, η Μίλαν επικράτησε (1-0) της Έμπολι. Παραμένουν στην κορυφή της Serie A οι «Ροσονέρι».

Η Μίλαν έκανε το… καθήκον της κόντρα στην Εμπολι. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπορεί να ζορίστηκε, αλλά επικράτησε με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή της Serie A.

Οι «Ροσονέρι» απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας 63 πόντους μετά από 29 αγώνες. Στο -5 ακολουθεί η Ίντερ, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι όμως να υπολείπεται και δύο ματς.

Οι «Ροσονέρι» μπήκαν δυνατά στο ματς, βρίσκοντας το γκολ που τους χάρισε το τρίποντο στο 19ο λεπτό. Μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Καλουλού που με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, έγραψε το 1-0.

Στο 44’ ο Λεάο έκανε τρομερή ενέργεια από αριστερά και γύρισε στον Ζιρού που πλάσαρε στα σώματα, ενώ στο 45’ το σουτ του Κεσί πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 49΄, ο Μενιάν έσωσε τη Μίλαν, πραγματοποιώντας εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Λουπέρτο.

Ετσι, η Μίλαν πήρε το τρίποντο, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι, Καλάμπρια, Καλουλού, Τόμορι, Κεσί (72’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπενασέρ (87′ Κροούνιτς), Τονάλι, Ζιρού (83’ Ιμπραΐμοβιτς), Λεάο (83’ Ρέμπιτς), Μεσίας (72’ Σαλεμάκερς)

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Ρομανιόλι, Κακάτσε (63’ Παρίζι), Φιαμότσι (63’ Στογιάνοβιτς), Λουπέρτο, Μπαντινέλι (71’ Μπενάσι), Χέντερσον (63’ Κουτρόνε), Μπαϊράμι (71’ Ντι Φραντσέσκο), Ζουρκόβσκι, Ασλάνι, Πιναμόντι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ