Φιορεντίνα – Μπολόνια 1-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι «βιόλα», με λυτρωτή τον Τορέιρα

Φιορεντίνα – Μπολόνια 1-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι «βιόλα», με λυτρωτή τον Τορέιρα

Ένα γκολ του Τορέιρα ήταν αρκετό για την Φιορεντίνα, ώστε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 επι της Μπολόνια και να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες. Δύο δοκάρια για την Μπολόνια, η οποία έπαιζε με 10 από το 41΄.

Με «λυτρωτή» τον Τορέιρα η Φιορεντίνα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Μπολόνια, με τους «βιόλα» να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο ισοπαλίες.

Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τους φιλοξενούμενους.  Μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο ο Σοριάνο είχε δοκάρι για το σύνολο του Μιχαΐλοβιτς, ενώ και στο 40′ η φάση με τον Ορσολίνι είχε την ίδια κατάληξη κι ας είχε περάσει και τον Τερατσιάνο για να πλασάρει σε κενή εστία!

Στο 41′ η Φιορεντίνα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Μπονιφάτσι έπεσε άγαρμπα πάνω στον Τορέιρα στο χώρο του κέντρου και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Η Φιορεντίνα… μείωσε στα δοκάρια στο 53ο λεπτό με μακρινό δεξί σουτ του Τορέιρα που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της Μπολόνια και το δεύτερο μέρος κυλούσε στο μισό γήπεδο των φιλοξενούμενων στο «Αρτέμιο Φράνκι». Τελικά, ο Τορέιρα που είχε προειδοποιήσει, σκόραρε στο 70ο λεπτό για να βάλει μπροστά τους «βιόλα», με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Οντριοθόλα (78′ Βενούτι), Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Μπιράγκι (77′ Τέρζιτς), Μποναβεντούρα (65′ Ντούνκαν), Τορέιρα, Καστροβίλι, Γκονζάλες, Πιόντεκ (59′ Καμπράλ), Σοτίλ (59′ Ικονέ)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμάορο, Μεδέλ (79′ Σανσόν), Μπονιφάτσι, Ντε Σιλβέστρι (79′ Ντάικς), Σβάνμπεργκ (79′ Αεμπίσχερ), Σόουτεν, Σοριάνο (59′ Μπάροου), Χικέι, Αρναούτοβιτς, Ορσολίνι (58′ Μπινκς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ