Ίντερ – Έμπολι 4-2: Νίκη ελπίδας

Η Ίντερ, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, εν τέλει επικράτησε με 4-2 της Έμπολι και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Βρέθηκε να χάνει με 0-2, όλα πήγαιναν στραβά, αλλά η Ίντερ τα κατάφερε. Νίκησε με σκορ 4-2 την Έμπολι με σπουδαία ανατροπή και παραμένει ακόμη στη διεκδίκηση του Scudetto, όντας στο +1 αλλά με ματς περισσότερο από τη Μίλαν!

Οι φιλοξενούμενοι… πάγωσαν νωρίς-νωρίς τους «νερατζούρι», μόλις στο 5′ λεπτό για την ακρίβεια, με τον Πιναμόντι να πετάγεται μπροστά από τον Σκρίνιαρ και να πλασάρει τον Χάντανοβιτς για το 0-1. Στο 11′ η Έμπολι σκόραρε ξανά με τον Ζουρκόφσκι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ίντερ, η Έμπολι έκανε και το 0-2 στο 28′ με γκολ του Αζλάνι. Ωστόσο, η απάντηση ήταν σχετικά άμεση και στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες πήγαν με το σκορ στο 2-2. Αρχικά, ο Ρομανιόλι με αυτογκόλ στο 40′ έκανε άθελά του το 1-2 και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με πλασέ στο 45′ ισοφάρισε σε 2-2.

Η πίεση της Ίντερ για τρίτο τέρμα ήταν ασφυκτική από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στο 64′ ο Αργεντινός φορ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή (3-2).

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Αλέξις Σάντσες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (71’Ντ’Αμπρόζιο), Ντούμφρις (77’Ντάρμιαν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (71’Βιδάλ), Πέρισιτς, Κορέα (82’Σάντες), Λαουτάρο (71’Ντζέκο).

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Φιαμότσι (78’Μπενάσι), Ρομανιόλι, Λουπέρτο, Παρίζι, Στούλατς (68’Ισμαΐλι), Αζλάνι, Μαντινέλι, Μπαϊράμι (61’Χέντερσον), Ζουρόφσκι (61’Ντι Φραντσέσκο-68’Κουτρόνε), Πιναμόντι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από